Cautare

57864 de rezultate pentru "ucis pentru o tigare jud alba" (4.69 secunde)
Acesta este motivul pentru care va avea loc ZIUA PORTILOR DESCHISE la Fabrica de Magiun Topoloveni, pe 12 septembrie, la ora 12.00, ocazie cu care cei care vor participa vor fi printre primii degustatori ai primei sarje de Magiun de Topoloveni BIO, produsa integral din prune proaspete certificate BIO.
Am gasit pe internet un amplu articol (propagandistic!) - despre comuna mea, Puiesti (jud. ... Cu o asemenea nerusinata!, desantata! ... Pai in felul asta o vom "lua pe coaja!" la toate alegerile trecute, prezente si viitoare!
Pe site-ul eFoarteBine.ro am gasit cateva randuri despre o destinatie turistica inedita: Insula Pacuiul lui Soare, de pe Dunare, nu departe de municipiul Calarasi si localitatea Ostrov (jud.
A treia editie a evenimentului Italian Wine and Food Day a avut loc recent, la Sala Panoramic, la Hotelul Marshal Garden Bucuresti, fiind organizata de catre Agentia Italiana pentru Comert Exterior Bucuresti si Camera de Comert Italiana pentru Romania, sub patronajul Ambasadei Italiei. ... 489 bis, comuna Bradu, jud.
1973, in localitatea Telega, jud. ... A publicat de asemenea o seama articole de atitudine in diverse ziare online: ... Recent, a tradus pentru placerea sa si a copiilor sai Grumpiloiul (The Gruffalo, Julia Donaldson & Axel Scheffler; 1999), o carte pentru copii de o inventivitate superba.
OANA de 18 ani din jud. Ilfov, pentru savarsirea infractiunilor de contrabanda, evaziune fiscala si detinerea a mai mult de 10.000 tigarete in afara antrepozitului fiscal.
La sosirea organelor de politie suspectii au incercat sa fuga de la fata locului, motiv pentru care s-a folosit armamentul din dotare executandu-se un foc in plan vertical, reusindu-se imobilizarea lui V. ... NELU in stare de retinere pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, iar fata de L.
Cercetarile sunt continuate de ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 2 pentru savarsirea infractiunii de comercializare de produse pirotehnice fara drept. ... REMUS de 42 de ani din Jud.
O cafenea din centrul municipiului Piatra Neamt a fost incendiata, noaptea trecuta, de persoane ramase necunoscute.
VIRGIL de 47 de ani, din jud. ... Virgil care au luat de la o persoana necunoscuta suma de 5000 de dolari, falsi, in 50 de bancnote a cate 100 de dolari, pe care urmau sa-i vanda unui client gasit prin intermediul lui A.
STEFAN de 37 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism pe Splaiul Independentei, sectorul 3, avand o concentratie alcoolica de 0,61 mg/l alcool in aerul expirat. ... pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. ... VALENTIN de 24 de ani din jud.
"Domnul Gusa va fi consilierul meu pe probleme de dezvoltare de media, mai ales pentru dezvoltarea internationala a trustului. ... 2 iulie 1970, Campia Turzii, jud.
In prima zi a targului SMAEB Romexpo Bucuresti, va avea loc la standul organizatorilor Campionatului National de Motociclism Viteza - Pavilionul C4, o supersesiune de autografe si fotografii dedicata fanilor, pasionatilor acestui sport si, nu in ultimul rand, reprezentantilor presei.
Veti putea degusta la Piata Taraneasca produse naturale si produse traditionale speciale pentru Craciun: sorici, toba, lebar, carnati, afumaturi specifice zonei Buzaului si Vrancene, branzeturi de oaie, vaca sau capra din satele argesene, Cozonacul Bujor, Cozonacul Domnesc si Cozonacul Bunicii, prajituri traditionale din Maramures si din Lipova, jud.
Atlantii traiau aproape tot timpul intr-o clima umeda si cetoasa. ... Aceasta obisnuinta la clima rece poate fi si ea o cauza a situarii multor colonii la mare inaltime. Pentru a se apara de soare, cladirile aveau pereti grosi si plafoane din piatra masiva.
Bulz ciobanesc Retetele de bulz sunt delicioase, de aceasta data va prezentam o varianta de bulz modovenesc, pregatit atat in varianta traditionala cat si in varianta moderna. ... Dumbrava Rosie, Jud. ... Mod de preparare (varianta traditionala) Se pregateste o mamaliga din malai, apa si sare.
Pe site-ul Asociatiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate (ASFAN) au aparut 3 stiri despre aparitii luminoase misterioase pe cerul Romaniei.
Sarbatoarea recoltei, a mestesugurilor, a artei si a traditiilor autentice romanesti, sustine producatorii autohtoni, oferindu-le spatiul si conditiile necesare pentru prezentarea recoltei anuale, dar si a obiectelor artizanale la care au lucrat in decursul anului. ... Bekecs din Miercurea Nirajului, jud.
La data de 11.01.2011, orele 19.45, politisti din cadrul Serviciului de Politie Metrou l-au depistat in statia de metrou Piata Victoriei 1 pe A.Gabriel de 20 de ani, din jud.
Cand a ajuns la trecerea pentru pietoni din dreptul imobilului cu nr.35, a surprins si accidentat grav pe A. Grigore de 58 de ani din jud.
google-analytics.com